Gezocht voor Kleurrijk! Makers van buitenlandse muziek

Wanneer? Zaterdag 14 juli 11.00 – 16.00 uur

Waar? In en rondom het gemeentehuis in Goor

Maak je Spaanse, Arabische, Franse, Turkse muziek? Of muziek uit een heel ander land of gebied? Doe je dit alleen of samen? En lijkt het je leuk deze muziek tijdens Kleurrijk ten gehore te brengen? Dan zoeken wij jou! Tijdens Kleurrijk in de Hof op zaterdag 14 juli ontmoeten verschillende culturen uit de Hof elkaar. En daar hoort muziek uit allerlei windstreken bij!

Kennismaken met buitenlandse muziek

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren we Kleurrijk in de Hof. Een eendaags evenement met allerlei activiteiten op het gebied van sport, dans, een proeverij én muziek. De Muziekschool Hof van Twente houdt die dag haar jaarlijkse muzikale afsluiting. De leerlingen verzorgen diverse optredens. Hoe leuk zou het zijn als deze muziek wordt aangevuld met buitenlandse muziek? Zodat iedereen kan kennismaken met deze geluiden en, misschien, onbekende instrumenten. Dus maak je buitenlandse muziek en voel je je aangesproken?

Doe mee en meld je aan!

Stuur een e-mail naar Richard Minnen: kleurrijkindehof@gmail.com Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Hofkerk, Hof van Twentse Uitdaging en Salut en is een evenement voor alle leeftijden. Deelname is gratis.